TREĆA VEČER XIV. FESTIVALA RELIGIOZNE DRAME

sri, 23.ožu 2022 Frama Posušje

U ponedjeljak je održana treća večer našeg dramskog festivala, a ovaj put smo ugostili Framu Mostar. Predstavili su se sa izvedbom ,, Božanstvena komedija ". Vrijedno su se pripremali, što su i dokazali svojom zanimljivom, ali i poučnom izvedbom. Predstava se sastojala od nekoliko scena, a svaka je scena predstavljala jednog sveca. Uloga svetaca je pružati pomoć pojedincima u različitim životnim situacijama.
Sv. Valentin je pomogao oko ljubavnih problema, sv. Ante je pružio pomoć u pronalasku izgubljene stvari, sv. Josip Kupertinski je dao savjet studentici za polaganje ispita, a sv. Ilija je na zahtjev poslao grmljavinu. Sve ove scene su povezane i prikazivale su kako smo ponekada nespremni potruditi se za nešto, već tražimo lakše načine. Sveci su nam bili i pouka kako ne smijemo prepuštati naše obveze drugima već da sami preuzimamo odgovornost.
Zahvaljujemo se framašima iz Mostara na dolasku. 

Ovim putem pozivamo vas da dođete i idući ponedjeljak u 19 sati kada će nastupiti naši framaši iz Posušja uz predstavu ,,Lijepa Uskrsna priča".
To je ujedno i posljednja predstava ovog festivala, stoga vas pozivamo da dođete u što većem broju i podržite našu domaću ekipu!